Nabeschouwing Fiorentina - Lazio (1-0) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 22 maart 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Fiorentina het zaterdag 22 maart 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Fiorentina - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Lazio (1-0)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Lazio is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Mutarelli van Lazio. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 37e minuut het veld moest verlaten. In de 77e minuut was het Fiorentina dat via G. Pazzini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Lazio
1
0
LIVE Fiorentina - Lazio 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Fiorentina Wissel A. Potenza voor M. Jørgensen Fiorentina
24' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Liverani Fiorentina
35' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Mutarelli Lazio
37' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor M. Mutarelli Lazio
46' Wissel Lazio Wissel G. Mudingayi voor S. Mauri Lazio
49' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Potenza Fiorentina
55' Wissel Fiorentina Wissel G. Pazzini voor C. Vieri Fiorentina
61' Wissel Lazio Wissel R. Bianchi voor T. Rocchi Lazio
64' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Santana Fiorentina
66' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Mudingayi Lazio
66' Wissel Fiorentina Wissel Z. Kuzmanovic voor M. Donadel Fiorentina
70' Wissel Lazio Wissel M. Meghni voor O. Dabo Lazio
77' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Pazzini Fiorentina
90' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Mutu Fiorentina
90' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Ledesma Lazio
93' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Meghni Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Lazio
Opstellingen Fiorentina - Lazio

Voorbeschouwing Fiorentina - Lazio

Fiorentina en Lazio treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Lazio in de Serie A vond plaats op 3 november 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.