Nabeschouwing Fiorentina - Roma (2-2) || Serie A 2007/2008

Woensdag 26 september 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Fiorentina het woensdag 26 september 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Fiorentina - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Roma (2-2)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Fiorentina en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 19e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Mancini. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Fiorentina dat via A. Gamberini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Giuly dacht na 37 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Fiorentina via A. Mutu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 85e minuut moest Fiorentina verder met een man minder, nadat M. Donadel een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Roma
2
2
LIVE Fiorentina - Roma 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Roma Gele kaart voor P. Mexès Roma
19' Doelpunt Roma Doelpunt Mancini Roma
24' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Gamberini Fiorentina
35' Wissel Roma Wissel A. Aquilani voor Taddei Roma
37' Doelpunt Roma Doelpunt L. Giuly Roma
44' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Donadel Fiorentina
66' Wissel Fiorentina Wissel M. Santana voor F. Liverani Fiorentina
67' Wissel Roma Wissel C. Panucci voor Mancini Roma
72' Wissel Fiorentina Wissel C. Vieri voor F. Semioli Fiorentina
76' Wissel Fiorentina Wissel F. Balzaretti voor D. Dainelli Fiorentina
79' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Mutu Fiorentina
79' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Ferrari Roma
80' Penalty Fiorentina Penalty A. Mutu Fiorentina
85' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor M. Donadel Fiorentina
86' Wissel Roma Wissel M. Esposito voor Cicinho Roma
90' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor R. Montolivo Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Roma
Opstellingen Fiorentina - Roma

Voorbeschouwing Fiorentina - Roma

Fiorentina en Roma treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Roma in de Serie A vond plaats op 18 maart 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fiorentina te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fiorentina. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.