Nabeschouwing Fiorentina - Udinese (1-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 11 november 2007 - 15:10 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Fiorentina het zondag 11 november 2007 om 15:10 uur in eigen huis op tegen Udinese.

Via de Fiorentina - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Udinese (1-2)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Udinese is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Quagliarella. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Fiorentina dat via G. Pazzini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Di Natale dacht na 63 minuten te scoren voor Udinese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 82e minuut werd M. Pasqual van Fiorentina met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fiorentina het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Udinese
1
2
LIVE Fiorentina - Udinese 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Udinese Doelpunt F. Quagliarella Udinese
28' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Pazzini Fiorentina
28' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Pepe Udinese
34' Gele kaart Udinese Gele kaart voor C. Zapata Udinese
46' Wissel Fiorentina Wissel C. Vieri voor G. Pazzini Fiorentina
58' Wissel Udinese Wissel D. Ferronetti voor T. Zapotocny Udinese
63' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Di Natale Udinese
66' Wissel Fiorentina Wissel M. Jørgensen voor M. Donadel Fiorentina
67' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Semioli Fiorentina
68' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Handanovic Udinese
74' Wissel Fiorentina Wissel Z. Kuzmanovic voor F. Liverani Fiorentina
82' Rode kaart Fiorentina Rode kaart voor M. Pasqual Fiorentina
86' Wissel Udinese Wissel A. Gyan voor S. Pepe Udinese
89' Wissel Udinese Wissel A. Floro Flores voor A. Di Natale Udinese
93' Gele kaart Udinese Gele kaart voor G. DAgostino Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Udinese
Opstellingen Fiorentina - Udinese

Voorbeschouwing Fiorentina - Udinese

Fiorentina en Udinese treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Udinese in de Serie A vond plaats op 11 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.