Nabeschouwing Genoa - Atalanta (2-1) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 19 januari 2008 - 18:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Genoa het zaterdag 19 januari 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta.

Via de Genoa - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Atalanta (2-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Atalanta is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 67e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Doni. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Genoa dat via M. Borriello dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Figueroa dacht na 83 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Atalanta
2
1
LIVE Genoa - Atalanta 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Atalanta Wissel M. Belleri voor C. Rivalta Atalanta
50' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor S. Floccari Atalanta
53' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
56' Wissel Atalanta Wissel Z. Muslimovic voor S. Padoin Atalanta
58' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Borriello Genoa
66' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Konko Genoa
67' Penalty Atalanta Penalty C. Doni Atalanta
70' Wissel Genoa Wissel L. Figueroa voor G. Sculli Genoa
72' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Borriello Genoa
74' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor C. Doni Atalanta
76' Wissel Genoa Wissel Gleison voor Fabiano Lima Genoa
80' Wissel Genoa Wissel M. Paro voor O. Milanetto Genoa
83' Doelpunt Genoa Doelpunt L. Figueroa Genoa
84' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Figueroa Genoa