Nabeschouwing Genoa - Cagliari (2-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 7 oktober 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Genoa het zondag 7 oktober 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari.

Via de Genoa - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Cagliari (2-0)

Het Serie A duel tussen Genoa en Cagliari is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 58e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Borriello. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Genoa dat via M. Di Vaio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Cagliari
2
0
LIVE Genoa - Cagliari 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Bovo Genoa
52' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Bianco Cagliari
55' Wissel Genoa Wissel M. Di Vaio voor G. Sculli Genoa
55' Wissel Cagliari Wissel J. Larrivey voor R. Acquafresca Cagliari
58' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Borriello Genoa
58' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Borriello Genoa
61' Wissel Cagliari Wissel A. DAgostino voor C. Del Grosso Cagliari
61' Wissel Cagliari Wissel F. Pisano voor M. Ferri Cagliari
72' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Di Vaio Genoa
74' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Di Vaio Genoa
80' Wissel Genoa Wissel P. NDiaye voor J. de León Genoa
86' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor J. Larrivey Cagliari
90' Wissel Genoa Wissel O. Milanetto voor M. Borriello Genoa