Nabeschouwing Genoa - Lazio (0-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 11 mei 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Genoa het zondag 11 mei 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Genoa - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Lazio (0-2)

Het Serie A duel tussen Genoa en Lazio is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 32e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Pandev. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Lazio dat via T. Rocchi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 56e minuut kreeg C. Bovo van Genoa voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Genoa de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Lazio
LIVE Genoa - Lazio 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Pandev Lazio
32' Doelpunt Lazio Doelpunt G. Pandev Lazio
45' Doelpunt Lazio Doelpunt T. Rocchi Lazio
46' Wissel Genoa Wissel A. Scarpi voor Rubinho Genoa
50' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. De Silvestri Lazio
56' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Bovo Genoa
56' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor C. Bovo Genoa
67' Wissel Lazio Wissel Cribari voor I. Artipoli Lazio
68' Wissel Genoa Wissel Wilson voor G. Sculli Genoa
71' Wissel Lazio Wissel O. Dabo voor V. Behrami Lazio
79' Wissel Lazio Wissel R. Bianchi voor G. Pandev Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Lazio
Opstellingen Genoa - Lazio

Voorbeschouwing Genoa - Lazio

Genoa en Lazio treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Lazio in de Serie A vond plaats op 13 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.