Nabeschouwing Genoa - Milan (0-3) || Serie A 2007/2008

Zondag 26 augustus 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Genoa het zondag 26 augustus 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Genoa - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Milan (0-3)

Het Serie A duel tussen Genoa en Milan is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Ambrosini. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Milan dat via Kaká dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Kaká dacht na 45 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Milan
LIVE Genoa - Milan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Milan Doelpunt M. Ambrosini Milan
29' Gele kaart Genoa Gele kaart voor O. Milanetto Genoa
37' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Ambrosini Milan
44' Doelpunt Milan Doelpunt Kaká Milan
45' Penalty Milan Penalty Kaká Milan
45' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Rubinho Genoa
46' Wissel Genoa Wissel Fabiano Lima voor M. Paro Genoa
48' Gele kaart Milan Gele kaart voor C. Seedorf Milan
66' Wissel Genoa Wissel M. Rossi voor Gleison Genoa
75' Wissel Milan Wissel C. Brocchi voor G. Gattuso Milan
78' Wissel Genoa Wissel J. de León voor P. NDiaye Genoa
83' Wissel Milan Wissel Y. Gourcuff voor M. Ambrosini Milan
89' Wissel Milan Wissel G. Favalli voor M. Jankulovski Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Milan
Opstellingen Genoa - Milan

Voorbeschouwing Genoa - Milan

Genoa en Milan treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Genoa en Milan elkaar treffen in de Serie A.