Nabeschouwing Genoa - Reggina (2-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 30 maart 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Genoa het zondag 30 maart 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reggina.

Via de Genoa - Reggina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Reggina (2-0)

Het Serie A duel tussen Genoa en Reggina is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 59e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Borriello. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het Genoa dat via M. Rossi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Reggina
2
0
LIVE Genoa - Reggina 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Reggina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Reggina Gele kaart voor C. Valdéz Reggina
31' Gele kaart Genoa Gele kaart voor O. Milanetto Genoa
55' Wissel Genoa Wissel J. de León voor G. Sculli Genoa
56' Gele kaart Reggina Gele kaart voor N. Amoruso Reggina
57' Gele kaart Reggina Gele kaart voor L. Tognozzi Reggina
59' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Borriello Genoa
63' Wissel Reggina Wissel Joelson voor S. Makinwa Reggina
63' Wissel Reggina Wissel E. Hallfredsson voor L. Tognozzi Reggina
73' Wissel Genoa Wissel L. Figueroa voor M. Di Vaio Genoa
80' Wissel Genoa Wissel M. Masiero voor M. Borriello Genoa
80' Wissel Reggina Wissel C. Stuani voor E. Cascione Reggina
92' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Rossi Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Reggina
Opstellingen Genoa - Reggina

Voorbeschouwing Genoa - Reggina

Genoa en Reggina treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Reggina in de Serie A vond plaats op 11 november 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reggina. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Reggina favoriet. 1 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Genoa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.