Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (0-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 17 februari 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Genoa het zondag 17 februari 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria.

Via de Genoa - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (0-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Sampdoria is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Danilo Sacramento van Genoa. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 61e minuut het veld moest verlaten. In de 87e minuut was het Sampdoria dat via C. Maggio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Sampdoria
LIVE Genoa - Sampdoria 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Cassano Sampdoria
14' Gele kaart Genoa Gele kaart voor I. Juric Genoa
33' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor L. Sala Sampdoria
42' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
47' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Paro Genoa
49' Wissel Genoa Wissel L. Figueroa voor M. Di Vaio Genoa
50' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Danilo Sacramento Genoa
53' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor P. Accardi Sampdoria
61' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor Danilo Sacramento Genoa
64' Wissel Genoa Wissel A. Lucarelli voor O. Milanetto Genoa
67' Wissel Genoa Wissel C. Bovo voor M. Rossi Genoa
68' Wissel Sampdoria Wissel S. Volpi voor G. Delvecchio Sampdoria
82' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Konko Genoa
82' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor H. Campagnaro Sampdoria
83' Wissel Sampdoria Wissel E. Bonazzoli voor D. Franceschini Sampdoria
84' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor S. Volpi Sampdoria
87' Doelpunt Sampdoria Doelpunt C. Maggio Sampdoria
91' Wissel Sampdoria Wissel R. Ziegler voor A. Cassano Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Sampdoria
Opstellingen Genoa - Sampdoria

Voorbeschouwing Genoa - Sampdoria

Genoa en Sampdoria treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 23 september 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.