Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (2-1) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 24 november 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Inter Milan het zaterdag 24 november 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta.

Via de Inter Milan - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (2-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Atalanta is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 10e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Suazo. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Inter dat via J. Cruz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Floccari dacht na 39 minuten te scoren voor Atalanta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 93e minuut moest Atalanta verder met een man minder, nadat S. Inzaghi een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Atalanta
2
1
LIVE Inter Milan - Atalanta 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Inter Doelpunt D. Suazo Inter
15' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Carrozzieri Atalanta
29' Doelpunt Inter Doelpunt J. Cruz Inter
39' Doelpunt Atalanta Doelpunt S. Floccari Atalanta
55' Wissel Atalanta Wissel S. Padoin voor A. Langella Atalanta
60' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor T. Manfredini Atalanta
65' Wissel Inter Wissel Maxwell voor S. Solari Inter
68' Wissel Atalanta Wissel M. Belleri voor T. Manfredini Atalanta
77' Wissel Inter Wissel Z. Ibrahimovic voor D. Suazo Inter
78' Wissel Atalanta Wissel S. Inzaghi voor S. Floccari Atalanta
81' Gele kaart Inter Gele kaart voor C. Chivu Inter
86' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor S. Inzaghi Atalanta
87' Wissel Inter Wissel M. Materazzi voor O. Dacourt Inter
93' Tweede gele kaart Atalanta Tweede gele kaart voor S. Inzaghi Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Atalanta
Opstellingen Inter Milan - Atalanta

Voorbeschouwing Inter Milan - Atalanta

Inter Milan en Atalanta treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Atalanta in de Serie A vond plaats op 20 mei 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.