Nabeschouwing Inter Milan - Napoli (2-1) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 6 oktober 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Inter Milan het zaterdag 6 oktober 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Inter Milan - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Napoli (2-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Napoli is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Cruz. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Inter dat via J. Cruz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Sosa dacht na 84 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Napoli
2
1
LIVE Inter Milan - Napoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Inter Gele kaart voor W. Samuel Inter
20' Doelpunt Inter Doelpunt J. Cruz Inter
35' Doelpunt Inter Doelpunt J. Cruz Inter
36' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. Stankovic Inter
40' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Cannavaro Napoli
46' Wissel Inter Wissel Maxwell voor C. Chivu Inter
47' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Bogliacino Napoli
55' Wissel Napoli Wissel G. Garics voor G. Grava Napoli
61' Wissel Inter Wissel N. Burdisso voor D. Stankovic Inter
79' Wissel Inter Wissel D. Suazo voor J. Cruz Inter
79' Wissel Napoli Wissel R. Sosa voor M. Zalayeta Napoli
84' Doelpunt Napoli Doelpunt R. Sosa Napoli
86' Wissel Napoli Wissel E. Calaiò voor M. Hamsík Napoli
87' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Burdisso Inter
89' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. Garics Napoli
90' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Contini Napoli