Nabeschouwing Juventus - Livorno (5-1) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 25 augustus 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Juventus het zaterdag 25 augustus 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Livorno.

Via de Juventus - Livorno live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Livorno (5-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en Livorno is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Trézéguet. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Juventus dat via V. Iaquinta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Iaquinta dacht na 85 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Juventus via D. Trézéguet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Juventus via D. Trézéguet de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 95e minuut scoorde M. Loviso namens Livorno. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Livorno
5
1
LIVE Juventus - Livorno 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Livorno teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Trézéguet Juventus
32' Gele kaart Livorno Gele kaart voor G. Pasquale Livorno
40' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Zanetti Juventus
45' Gele kaart Livorno Gele kaart voor M. Loviso Livorno
53' Wissel Livorno Wissel Diego Tristán voor F. Tavano Livorno
56' Wissel Livorno Wissel F. Volpe voor E. Filippini Livorno
59' Wissel Juventus Wissel V. Iaquinta voor A. Del Piero Juventus
71' Penalty Juventus Penalty V. Iaquinta Juventus
71' Gele kaart Juventus Gele kaart voor V. Iaquinta Juventus
73' Wissel Juventus Wissel J. Zebina voor H. Salihamidzic Juventus
74' Wissel Livorno Wissel A. Diamanti voor F. Rossini Livorno
78' Wissel Juventus Wissel Tiago voor S. Almirón Juventus
80' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Nocerino Juventus
85' Doelpunt Juventus Doelpunt V. Iaquinta Juventus
88' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Trézéguet Juventus
93' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Trézéguet Juventus
95' Doelpunt Livorno Doelpunt M. Loviso Livorno
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Livorno
Opstellingen Juventus - Livorno

Voorbeschouwing Juventus - Livorno

Juventus en Livorno treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Livorno in de Serie A vond plaats op 17 maart 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Livorno slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.