Nabeschouwing Juventus - Milan (3-2) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 12 april 2008 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Juventus het zaterdag 12 april 2008 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Juventus - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Milan (3-2)

Het Serie A duel tussen Juventus en Milan is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Del Piero. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Milan dat via F. Inzaghi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Inzaghi dacht na 31 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Juventus via H. Salihamidzic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 67e minuut werd D. Bonera van Milan met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Juventus met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 80e minuut scoorde H. Salihamidzic namens Juventus. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Milan
3
2
LIVE Juventus - Milan 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Del Piero Juventus
14' Doelpunt Milan Doelpunt F. Inzaghi Milan
18' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Ambrosini Milan
24' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Sissoko Juventus
31' Doelpunt Milan Doelpunt F. Inzaghi Milan
45' Doelpunt Juventus Doelpunt H. Salihamidzic Juventus
51' Wissel Juventus Wissel G. Stendardo voor N. Legrottaglie Juventus
67' Rode kaart Milan Rode kaart voor D. Bonera Milan
69' Wissel Milan Wissel Cafu voor F. Inzaghi Milan
75' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Camoranesi Juventus
78' Wissel Juventus Wissel V. Iaquinta voor D. Trézéguet Juventus
80' Doelpunt Juventus Doelpunt H. Salihamidzic Juventus
83' Wissel Milan Wissel A. Gilardino voor G. Gattuso Milan
89' Wissel Milan Wissel C. Brocchi voor A. Pirlo Milan
92' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Stendardo Juventus
91' Wissel Juventus Wissel A. Nocerino voor M. Camoranesi Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Milan
Opstellingen Juventus - Milan

Voorbeschouwing Juventus - Milan

Juventus en Milan treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Milan in de Serie A vond plaats op 1 december 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Juventus te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Juventus. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.