Nabeschouwing Juventus - Palermo (5-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 25 november 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Juventus het zondag 25 november 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Palermo.

Via de Juventus - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Palermo (5-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Palermo is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Trézéguet. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Juventus dat via V. Iaquinta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Del Piero dacht na 71 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Juventus via M. Marchionni, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Juventus via A. Del Piero de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Palermo
5
0
LIVE Juventus - Palermo 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Trézéguet Juventus
41' Doelpunt Juventus Doelpunt V. Iaquinta Juventus
44' Gele kaart Juventus Gele kaart voor D. Criscito Juventus
46' Wissel Palermo Wissel E. Cavani voor F. Caserta Palermo
53' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Nocerino Juventus
53' Gele kaart Palermo Gele kaart voor Fábio Simplício Palermo
54' Gele kaart Palermo Gele kaart voor Amauri Palermo
61' Wissel Palermo Wissel M. Bresciano voor F. Brienza Palermo
68' Wissel Juventus Wissel A. Del Piero voor V. Iaquinta Juventus
70' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Pisano Palermo
71' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Del Piero Juventus
72' Wissel Juventus Wissel M. Marchionni voor M. Camoranesi Juventus
75' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Marchionni Juventus
76' Wissel Palermo Wissel G. Migliaccio voor R. Guana Palermo
77' Wissel Juventus Wissel R. Palladino voor D. Trézéguet Juventus
91' Penalty Juventus Penalty A. Del Piero Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Palermo
Opstellingen Juventus - Palermo

Voorbeschouwing Juventus - Palermo

Juventus en Palermo treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Palermo in de Serie A vond plaats op 6 mei 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Palermo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.