Nabeschouwing Lazio - Fiorentina (0-1) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 3 november 2007 - 18:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Lazio het zaterdag 3 november 2007 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de Lazio - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Fiorentina (0-1)

Het Serie A duel tussen Lazio en Fiorentina is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 19e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Pazzini. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut kreeg M. Mutarelli van Lazio voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lazio de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Fiorentina
LIVE Lazio - Fiorentina 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Pazzini Fiorentina
19' Wissel Fiorentina Wissel D. Dainelli voor A. Gamberini Fiorentina
23' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pazzini Fiorentina
34' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Pasqual Fiorentina
46' Wissel Lazio Wissel M. Meghni voor C. Manfredini Lazio
53' Wissel Fiorentina Wissel M. Pazienza voor Z. Kuzmanovic Fiorentina
66' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Mutarelli Lazio
68' Wissel Fiorentina Wissel A. Mutu voor P. Osvaldo Fiorentina
69' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Mutu Fiorentina
69' Wissel Lazio Wissel G. Mudingayi voor F. Firmani Lazio
71' Wissel Lazio Wissel I. Tare voor S. Makinwa Lazio
94' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor M. Mutarelli Lazio
93' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Mudingayi Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Fiorentina
Opstellingen Lazio - Fiorentina

Voorbeschouwing Lazio - Fiorentina

Lazio en Fiorentina treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 22 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lazio als Fiorentina wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.