Nabeschouwing Lazio - Livorno (2-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 9 maart 2008 - 15:00 uur



In de Serie A 2007/2008 neemt Lazio het zondag 9 maart 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Livorno.

Via de Lazio - Livorno live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Livorno (2-0)

Het Serie A duel tussen Lazio en Livorno is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Rocchi. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Lazio dat via G. Pandev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Livorno
Goals
2
0
LIVE Lazio - Livorno 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Livorno teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Lazio Doelpunt T. Rocchi Lazio
25' Doelpunt Lazio Doelpunt G. Pandev Lazio
35' Gele kaart Livorno Gele kaart voor D. De Vezze Livorno
46' Wissel Livorno Wissel E. Bogdani voor A. Diamanti Livorno
64' Wissel Livorno Wissel M. Loviso voor D. De Vezze Livorno
75' Wissel Lazio Wissel M. Meghni voor R. Bianchi Lazio
77' Gele kaart Livorno Gele kaart voor A. Filippini Livorno
79' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Manfredini Lazio
79' Wissel Livorno Wissel D. Balleri voor N. Pulzetti Livorno
85' Wissel Lazio Wissel A. Kolarov voor O. Dabo Lazio
90' Wissel Lazio Wissel I. Tare voor T. Rocchi Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Livorno
Opstellingen Lazio - Livorno

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lazio - Livorno

Lazio en Livorno treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Livorno in de Serie A vond plaats op 21 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Livorno slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 3
Winst Livorno 1
Gelijkspel 1
Totaal 5
Tags
Lazio - Livorno Opstelling Lazio Opstelling Livorno Live Lazio - Livorno Live Lazio - Livorno kijken Lazio - Livorno kijken Live Lazio - Livorno stream Lazio - Livorno Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Livorno Uitslag Lazio - Livorno Statistieken Lazio - Livorno Serie A 2007/2008 Lazio - Livorno wedden Lazio - Livorno gokken Lazio - Livorno Unibet