Nabeschouwing Lazio - Palermo (1-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 4 mei 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Lazio het zondag 4 mei 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Palermo.

Via de Lazio - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Palermo (1-2)

Het Serie A duel tussen Lazio en Palermo is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Pandev. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Palermo dat via Amauri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Amauri dacht na 92 minuten te scoren voor Palermo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Palermo
1
2
LIVE Lazio - Palermo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Mutarelli Lazio
25' Penalty Lazio Penalty G. Pandev Lazio
53' Wissel Palermo Wissel E. Cavani voor M. Bresciano Palermo
55' Wissel Lazio Wissel F. Vignaroli voor M. Meghni Lazio
61' Wissel Palermo Wissel R. Guana voor Fábio Simplício Palermo
64' Gele kaart Palermo Gele kaart voor F. Balzaretti Palermo
76' Wissel Lazio Wissel G. Mudingayi voor C. Ledesma Lazio
81' Doelpunt Palermo Doelpunt Amauri Palermo
82' Wissel Palermo Wissel L. Di Matteo voor B. Jankovic Palermo
84' Wissel Lazio Wissel S. Del Nero voor C. Manfredini Lazio
92' Doelpunt Palermo Doelpunt Amauri Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Palermo
Opstellingen Lazio - Palermo

Voorbeschouwing Lazio - Palermo

Lazio en Palermo treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Palermo in de Serie A vond plaats op 23 december 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lazio als Palermo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.