Nabeschouwing Livorno - Fiorentina (0-3) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 29 september 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Livorno het zaterdag 29 september 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de Livorno - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livorno - Fiorentina (0-3)

Het Serie A duel tussen Livorno en Fiorentina is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 44e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Osvaldo. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut moest M. Loviso van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Livorno verder met een speler minder. P. Osvaldo dacht na 67 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Fiorentina via M. Santana, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Livorno - Fiorentina
LIVE Livorno - Fiorentina 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livorno - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Gamberini Fiorentina
22' Gele kaart Livorno Gele kaart voor G. Giannichedda Livorno
23' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Liverani Fiorentina
35' Gele kaart Livorno Gele kaart voor A. Filippini Livorno
37' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Gobbi Fiorentina
44' Doelpunt Fiorentina Doelpunt P. Osvaldo Fiorentina
51' Wissel Livorno Wissel R. Rezaei voor D. Knezevic Livorno
54' Wissel Livorno Wissel E. Bogdani voor D. Balleri Livorno
55' Wissel Fiorentina Wissel R. Montolivo voor M. Gobbi Fiorentina
57' Gele kaart Livorno Gele kaart voor F. Galante Livorno
62' Rode kaart Livorno Rode kaart voor M. Loviso Livorno
63' Wissel Livorno Wissel F. Volpe voor A. Diamanti Livorno
63' Wissel Fiorentina Wissel M. Pazienza voor F. Liverani Fiorentina
65' Wissel Fiorentina Wissel C. Vieri voor G. Pazzini Fiorentina
67' Doelpunt Fiorentina Doelpunt P. Osvaldo Fiorentina
69' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Santana Fiorentina
81' Gele kaart Livorno Gele kaart voor G. Pasquale Livorno
Video hoogtepunten en samenvatting Livorno - Fiorentina
Opstellingen Livorno - Fiorentina

Voorbeschouwing Livorno - Fiorentina

Livorno en Fiorentina treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Livorno en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 28 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Livorno als Fiorentina wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.