Nabeschouwing Livorno - Sampdoria (3-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 25 november 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Livorno het zondag 25 november 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria.

Via de Livorno - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livorno - Sampdoria (3-1)

Het Serie A duel tussen Livorno en Sampdoria is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Livorno. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Livorno op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Knezevic. Helaas voor Livorno werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Livorno dat via F. Tavano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Bellucci dacht na 79 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Livorno via F. Tavano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Livorno - Sampdoria
3
1
LIVE Livorno - Sampdoria 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livorno - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Livorno Doelpunt D. Knezevic Livorno
9' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor S. Lucchini Sampdoria
10' Doelpunt Livorno Doelpunt F. Tavano Livorno
53' Wissel Sampdoria Wissel M. Pieri voor R. Ziegler Sampdoria
62' Wissel Sampdoria Wissel E. Bonazzoli voor P. Sammarco Sampdoria
69' Wissel Livorno Wissel E. Bogdani voor Diego Tristán Livorno
69' Wissel Livorno Wissel S. Pavan voor M. Bergvold Livorno
76' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor H. Campagnaro Sampdoria
79' Doelpunt Sampdoria Doelpunt C. Bellucci Sampdoria
82' Wissel Sampdoria Wissel I. Kalu voor A. Caracciolo Sampdoria
88' Doelpunt Livorno Doelpunt F. Tavano Livorno
90' Wissel Livorno Wissel E. Filippini voor F. Tavano Livorno
Video hoogtepunten en samenvatting Livorno - Sampdoria
Opstellingen Livorno - Sampdoria

Voorbeschouwing Livorno - Sampdoria

Livorno en Sampdoria treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Livorno en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 13 mei 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Livorno. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Livorno favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.