Nabeschouwing Milan - Catania (1-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 30 september 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Milan het zondag 30 september 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Catania.

Via de Milan - Catania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Catania (1-1)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Milan en Catania geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 26e minuut dacht Catania op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Martínez. Helaas voor Catania werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Milan dat via Kaká dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Catania
1
1
LIVE Milan - Catania 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Catania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Catania Doelpunt J. Martínez Catania
29' Gele kaart Milan Gele kaart voor K. Kaladze Milan
33' Gele kaart Catania Gele kaart voor J. Martínez Catania
41' Gele kaart Catania Gele kaart voor M. Edusei Catania
42' Gele kaart Milan Gele kaart voor Kaká Milan
46' Wissel Milan Wissel M. Oddo voor M. Ambrosini Milan
46' Wissel Milan Wissel A. Gilardino voor Cafu Milan
48' Penalty Milan Penalty Kaká Milan
49' Gele kaart Catania Gele kaart voor C. Terlizzi Catania
53' Wissel Milan Wissel A. Nesta voor K. Kaladze Milan
65' Wissel Catania Wissel R. Sabato voor J. Martínez Catania
81' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Pirlo Milan
86' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Inzaghi Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Catania
Opstellingen Milan - Catania

Voorbeschouwing Milan - Catania

Milan en Catania treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Catania in de Serie A vond plaats op 13 mei 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Catania slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.