Nabeschouwing Milan - Empoli (0-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 21 oktober 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Milan het zondag 21 oktober 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli.

Via de Milan - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Empoli (0-1)

Het Serie A duel tussen Milan en Empoli is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 55e minuut dacht Empoli op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Saudati. Helaas voor Empoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Empoli
LIVE Milan - Empoli 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Vanigli Empoli
55' Doelpunt Empoli Doelpunt L. Saudati Empoli
56' Wissel Empoli Wissel G. Giacomazzi voor N. Pozzi Empoli
64' Wissel Milan Wissel C. Brocchi voor F. Inzaghi Milan
64' Wissel Milan Wissel Y. Gourcuff voor G. Gattuso Milan
64' Wissel Empoli Wissel V. Tosto voor L. Antonini Empoli
67' Wissel Milan Wissel K. Kaladze voor P. Maldini Milan
79' Wissel Empoli Wissel S. Giovinco voor L. Saudati Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Empoli
Opstellingen Milan - Empoli

Voorbeschouwing Milan - Empoli

Milan en Empoli treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Empoli in de Serie A vond plaats op 7 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.