Nabeschouwing Milan - Napoli (5-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 13 januari 2008 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Milan het zondag 13 januari 2008 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Milan - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Napoli (5-2)

Het Serie A duel tussen Milan en Napoli is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Ronaldo. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Napoli dat via R. Sosa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Seedorf dacht na 31 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Napoli via M. Domizzi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 46 minuten spelen wist Milan via Ronaldo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut scoorde Kaká namens Milan. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 74e minuut leek Alexandre Pato te scoren voor Milan, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Napoli zou de wedstrijd uiteindelijk met een man minder eindigen, nadat W. Gargano in de 91e minuut nog een tweede gele kaart kreeg en daardoor met rood het veld moest verlaten.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Milan - Napoli
5
2
LIVE Milan - Napoli 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Milan Doelpunt Ronaldo Milan
28' Doelpunt Napoli Doelpunt R. Sosa Napoli
31' Doelpunt Milan Doelpunt C. Seedorf Milan
38' Penalty Napoli Penalty M. Domizzi Napoli
40' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Pirlo Milan
46' Doelpunt Milan Doelpunt Ronaldo Milan
46' Wissel Milan Wissel G. Favalli voor P. Maldini Milan
60' Wissel Napoli Wissel F. Montervino voor M. Bogliacino Napoli
68' Doelpunt Milan Doelpunt Kaká Milan
69' Wissel Milan Wissel Emerson voor Ronaldo Milan
70' Wissel Napoli Wissel M. Capparella voor M. Savini Napoli
74' Doelpunt Milan Doelpunt Alexandre Pato Milan
78' Wissel Napoli Wissel S. Dalla Bona voor M. Hamsík Napoli
80' Gele kaart Napoli Gele kaart voor W. Gargano Napoli
80' Wissel Milan Wissel Y. Gourcuff voor A. Pirlo Milan
87' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Domizzi Napoli
91' Tweede gele kaart Napoli Tweede gele kaart voor W. Gargano Napoli