Nabeschouwing Milan - Torino (0-0) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 3 november 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Milan het zaterdag 3 november 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Torino.

Via de Milan - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Torino (0-0)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Milan en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Torino
LIVE Milan - Torino 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Torino Wissel S. Bjelanovic voor N. Ventola Torino
47' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Bjelanovic Torino
55' Wissel Torino Wissel D. Bottone voor M. Motta Torino
61' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Di Michele Torino
62' Wissel Milan Wissel Serginho voor G. Favalli Milan
62' Wissel Milan Wissel F. Inzaghi voor C. Brocchi Milan
77' Wissel Milan Wissel Y. Gourcuff voor C. Seedorf Milan
81' Wissel Torino Wissel M. Di Loreto voor C. Natali Torino
87' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Bottone Torino
93' Gele kaart Torino Gele kaart voor E. Corini Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Torino
Opstellingen Milan - Torino

Voorbeschouwing Milan - Torino

Milan en Torino treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Torino in de Serie A vond plaats op 28 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Torino slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.