Nabeschouwing Napoli - Empoli (1-3) || Serie A 2007/2008

Zondag 17 februari 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Napoli het zondag 17 februari 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli.

Via de Napoli - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Empoli (1-3)

Het Serie A duel tussen Napoli en Empoli is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Empoli op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Pozzi. Helaas voor Empoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Napoli dat via D. Mannini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 46e minuut moest Napoli verder met een man minder nadat M. Zalayeta een rode kaart had gekregen. Het lukte Empoli in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 46e minuut werd F. Piccolo van Empoli met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Empoli het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 65 minuten spelen wist Empoli via N. Pozzi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. M. Domizzi van Napoli was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 81e minuut leek A. Budel te scoren voor Empoli, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Empoli
1
3
LIVE Napoli - Empoli 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Empoli Doelpunt N. Pozzi Empoli
37' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mannini Napoli
46' Rode kaart Napoli Rode kaart voor M. Zalayeta Napoli
46' Rode kaart Empoli Rode kaart voor F. Piccolo Empoli
46' Wissel Empoli Wissel F. Pratali voor C. Marchisio Empoli
59' Wissel Napoli Wissel R. Sosa voor M. Hamsík Napoli
65' Doelpunt Empoli Doelpunt N. Pozzi Empoli
67' Wissel Empoli Wissel D. Moro voor N. Pozzi Empoli
71' Wissel Napoli Wissel E. Calaiò voor M. Savini Napoli
74' Rode kaart Napoli Rode kaart voor M. Domizzi Napoli
77' Wissel Napoli Wissel F. Santacroce voor D. Mannini Napoli
81' Doelpunt Empoli Doelpunt A. Budel Empoli
83' Wissel Empoli Wissel L. Saudati voor S. Giovinco Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Empoli
Opstellingen Napoli - Empoli

Voorbeschouwing Napoli - Empoli

Napoli en Empoli treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Empoli in de Serie A vond plaats op 23 september 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.