Nabeschouwing Napoli - Lazio (2-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 20 januari 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Napoli het zondag 20 januari 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Napoli - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Lazio (2-2)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Napoli en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 5e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Hamsík. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Lazio dat via C. Ledesma dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Pandev dacht na 31 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde Napoli via M. Hamsík, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 91e minuut moest Napoli verder met een man minder, nadat M. Blasi een tweede gele kaart kreeg. Na 94 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat G. Stendardo zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Lazio
2
2
LIVE Napoli - Lazio 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsík Napoli
7' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. Garics Napoli
26' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Ledesma Lazio
26' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Mutarelli Lazio
31' Doelpunt Lazio Doelpunt G. Pandev Lazio
32' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Pandev Lazio
40' Gele kaart Lazio Gele kaart voor I. Tare Lazio
55' Wissel Napoli Wissel S. Dalla Bona voor M. Savini Napoli
57' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Blasi Napoli
61' Wissel Lazio Wissel T. Rocchi voor I. Tare Lazio
64' Wissel Lazio Wissel F. Vignaroli voor G. Pandev Lazio
70' Wissel Napoli Wissel E. Calaiò voor M. Bogliacino Napoli
76' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. De Silvestri Lazio
78' Wissel Napoli Wissel G. Grava voor G. Garics Napoli
85' Wissel Lazio Wissel C. Manfredini voor S. Mauri Lazio
94' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsík Napoli
94' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Domizzi Napoli
91' Tweede gele kaart Napoli Tweede gele kaart voor M. Blasi Napoli
91' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Stendardo Lazio
94' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor G. Stendardo Lazio