Nabeschouwing Napoli - Parma (1-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 9 december 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Napoli het zondag 9 december 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Parma.

Via de Napoli - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Parma (1-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Parma is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Zalayeta. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Parma
1
0
LIVE Napoli - Parma 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Lavezzi Napoli
18' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Zalayeta Napoli
38' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. Grava Napoli
39' Gele kaart Parma Gele kaart voor D. Dessena Parma
60' Gele kaart Parma Gele kaart voor F. Coly Parma
61' Wissel Parma Wissel D. Morfeo voor D. Dessena Parma
72' Wissel Parma Wissel D. Matteini voor Reginaldo Parma
75' Wissel Napoli Wissel E. Calaiò voor E. Lavezzi Napoli
77' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Contini Napoli
84' Wissel Napoli Wissel M. Hamsík voor W. Gargano Napoli
85' Wissel Parma Wissel D. Paponi voor D. Zenoni Parma
88' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Blasi Napoli
90' Wissel Napoli Wissel R. Sosa voor M. Zalayeta Napoli