Nabeschouwing Napoli - Udinese (3-1) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 2 februari 2008 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Napoli het zaterdag 2 februari 2008 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Udinese.

Via de Napoli - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Udinese (3-1)

Het Serie A duel tussen Napoli en Udinese is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Zapata. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Udinese dat via S. Pepe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 36e minuut moest Napoli verder met een man minder nadat P. Cannavaro een rode kaart had gekregen. Het lukte Udinese in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 60e minuut moest Udinese verder met een man minder, nadat S. Pepe een tweede gele kaart kreeg. Na 74 minuten spelen wist Napoli via E. Lavezzi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut scoorde E. Lavezzi namens Napoli. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Udinese
3
1
LIVE Napoli - Udinese 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt Napoli Eigen doelpunt C. Zapata Napoli
8' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Pepe Udinese
36' Rode kaart Napoli Rode kaart voor P. Cannavaro Napoli
44' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Pepe Udinese
50' Wissel Napoli Wissel F. Santacroce voor G. Garics Napoli
56' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Felipe Udinese
60' Tweede gele kaart Udinese Tweede gele kaart voor S. Pepe Udinese
63' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Mannini Napoli
64' Gele kaart Udinese Gele kaart voor A. Dossena Udinese
68' Gele kaart Udinese Gele kaart voor C. Zapata Udinese
70' Wissel Udinese Wissel R. Colombo voor D. Ferronetti Udinese
74' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Lavezzi Napoli
75' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Lavezzi Napoli
75' Wissel Napoli Wissel M. Pazienza voor M. Hamsík Napoli
78' Wissel Udinese Wissel A. Floro Flores voor Felipe Udinese
85' Wissel Napoli Wissel M. Bogliacino voor E. Lavezzi Napoli
88' Wissel Udinese Wissel R. Eremenko voor G. DAgostino Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Udinese
Opstellingen Napoli - Udinese

Voorbeschouwing Napoli - Udinese

Napoli en Udinese treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Udinese in de Serie A vond plaats op 2 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.