Nabeschouwing Palermo - Parma (1-1) || Serie A 2007/2008

Woensdag 31 oktober 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Palermo het woensdag 31 oktober 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Parma.

Via de Palermo - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Parma (1-1)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Palermo en Parma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 3e minuut dacht Parma op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Morrone. Helaas voor Parma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Palermo dat via Amauri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Palermo - Parma
1
1
LIVE Palermo - Parma 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Parma Doelpunt S. Morrone Parma
10' Gele kaart Palermo Gele kaart voor R. Guana Palermo
13' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Paci Parma
19' Gele kaart Parma Gele kaart voor B. Corradi Parma
28' Gele kaart Palermo Gele kaart voor L. Rinaudo Palermo
46' Wissel Palermo Wissel E. Cavani voor Fábio Simplício Palermo
49' Wissel Palermo Wissel F. Brienza voor F. Miccoli Palermo
50' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Cigarini Parma
62' Wissel Parma Wissel D. Morfeo voor A. Gasbarroni Parma
63' Wissel Palermo Wissel A. Diana voor B. Jankovic Palermo
65' Gele kaart Palermo Gele kaart voor Amauri Palermo
73' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Rossi Parma
82' Wissel Parma Wissel D. Zenoni voor D. Dessena Parma
87' Penalty Palermo Penalty Amauri Palermo
90' Wissel Parma Wissel M. Mariga voor A. Pisanu Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Parma
Opstellingen Palermo - Parma

Voorbeschouwing Palermo - Parma

Palermo en Parma treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Parma in de Serie A vond plaats op 22 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Parma. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Palermo als Parma wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.