Nabeschouwing Parma - Robur Siena (2-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 4 november 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Parma het zondag 4 november 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Robur Siena.

Via de Parma - Robur Siena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Robur Siena (2-2)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Parma en Robur Siena geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 24e minuut dacht Parma op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Corradi. Helaas voor Parma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Robur Siena dat via P. De Ceglie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Matteini dacht na 78 minuten te scoren voor Parma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Robur Siena via D. Galloppa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Parma - Robur Siena
2
2
LIVE Parma - Robur Siena 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Robur Siena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Parma Doelpunt B. Corradi Parma
33' Doelpunt Robur Siena Doelpunt P. De Ceglie Robur Siena
56' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Cigarini Parma
56' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor T. Locatelli Robur Siena
66' Gele kaart Parma Gele kaart voor Reginaldo Parma
68' Wissel Robur Siena Wissel M. Frick voor T. Locatelli Robur Siena
71' Wissel Parma Wissel D. Matteini voor D. Dessena Parma
78' Doelpunt Parma Doelpunt D. Matteini Parma
78' Wissel Parma Wissel D. Paponi voor A. Gasbarroni Parma
84' Wissel Parma Wissel A. Tombesi voor Reginaldo Parma
84' Wissel Robur Siena Wissel C. Bucchi voor L. Jarolim Robur Siena
84' Wissel Robur Siena Wissel Alberto voor L. Grimi Robur Siena
90' Doelpunt Robur Siena Doelpunt D. Galloppa Robur Siena
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Robur Siena
Opstellingen Parma - Robur Siena

Voorbeschouwing Parma - Robur Siena

Parma en Robur Siena treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Robur Siena in de Serie A vond plaats op 18 maart 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Parma. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Parma favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Robur Siena slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.