Nabeschouwing Robur Siena - Empoli (3-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 7 oktober 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Robur Siena het zondag 7 oktober 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli.

Via de Robur Siena - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Robur Siena - Empoli (3-0)

Het Serie A duel tussen Robur Siena en Empoli is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Robur Siena. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Adani van Empoli. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 64e minuut het veld moest verlaten. In de 65e minuut was het Robur Siena dat via M. Maccarone dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Locatelli dacht na 79 minuten te scoren voor Robur Siena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Robur Siena via D. Galloppa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Robur Siena - Empoli
3
0
LIVE Robur Siena - Empoli 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Robur Siena - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Wissel Empoli Wissel N. Ascoli voor V. Tosto Empoli
44' Gele kaart Empoli Gele kaart voor D. Adani Empoli
46' Wissel Robur Siena Wissel T. Locatelli voor P. Codrea Robur Siena
50' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Vanigli Empoli
64' Tweede gele kaart Empoli Tweede gele kaart voor D. Adani Empoli
65' Penalty Robur Siena Penalty M. Maccarone Robur Siena
66' Wissel Empoli Wissel F. Piccolo voor L. Saudati Empoli
74' Wissel Empoli Wissel I. Abate voor N. Ascoli Empoli
79' Doelpunt Robur Siena Doelpunt T. Locatelli Robur Siena
81' Doelpunt Robur Siena Doelpunt D. Galloppa Robur Siena
84' Wissel Robur Siena Wissel F. Forestieri voor D. Galloppa Robur Siena
84' Wissel Robur Siena Wissel P. De Ceglie voor M. Maccarone Robur Siena
Video hoogtepunten en samenvatting Robur Siena - Empoli
Opstellingen Robur Siena - Empoli

Voorbeschouwing Robur Siena - Empoli

Robur Siena en Empoli treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Robur Siena en Empoli in de Serie A vond plaats op 13 mei 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Robur Siena. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Robur Siena als Empoli wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.