Nabeschouwing Robur Siena - Torino (0-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 17 februari 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Robur Siena het zondag 17 februari 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino.

Via de Robur Siena - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Robur Siena - Torino (0-0)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Robur Siena en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Robur Siena - Torino
LIVE Robur Siena - Torino 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Robur Siena - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor V. Bertotto Robur Siena
29' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor H. Kharja Robur Siena
39' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Di Michele Torino
53' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Motta Torino
62' Wissel Robur Siena Wissel C. Riganò voor M. Maccarone Robur Siena
65' Wissel Torino Wissel Á. Recoba voor R. Stellone Torino
70' Wissel Robur Siena Wissel Alberto voor H. Kharja Robur Siena
75' Wissel Torino Wissel S. Bjelanovic voor A. Rosina Torino
79' Wissel Robur Siena Wissel F. Forestieri voor M. Frick Robur Siena
80' Wissel Torino Wissel N. Lazetic voor S. Bjelanovic Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Robur Siena - Torino
Opstellingen Robur Siena - Torino

Voorbeschouwing Robur Siena - Torino

Robur Siena en Torino treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Robur Siena en Torino in de Serie A vond plaats op 23 september 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Robur Siena favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Torino slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.