Nabeschouwing Roma - Cagliari (2-0) || Serie A 2007/2008

Woensdag 5 december 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Roma het woensdag 5 december 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari.

Via de Roma - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Cagliari (2-0)

Het Serie A duel tussen Roma en Cagliari is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Taddei. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Roma dat via Taddei dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Cagliari
2
0
LIVE Roma - Cagliari 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Bianco Cagliari
28' Doelpunt Roma Doelpunt Taddei Roma
36' Doelpunt Roma Doelpunt Taddei Roma
46' Wissel Cagliari Wissel A. Matri voor F. Pisano Cagliari
62' Wissel Cagliari Wissel M. Fini voor M. Mancosu Cagliari
63' Wissel Roma Wissel L. Giuly voor F. Totti Roma
64' Gele kaart Roma Gele kaart voor Taddei Roma
72' Wissel Cagliari Wissel J. Larrivey voor R. Acquafresca Cagliari
77' Wissel Roma Wissel Cicinho voor Taddei Roma
87' Wissel Roma Wissel M. Brighi voor M. Vucinic Roma
91' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Agostini Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Cagliari
Opstellingen Roma - Cagliari

Voorbeschouwing Roma - Cagliari

Roma en Cagliari treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Cagliari in de Serie A vond plaats op 20 mei 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.