Nabeschouwing Roma - Fiorentina (1-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 24 februari 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Roma het zondag 24 februari 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de Roma - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Fiorentina (1-0)

Het Serie A duel tussen Roma en Fiorentina is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Cicinho. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut moest Cicinho van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Roma verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roma - Fiorentina
1
0
LIVE Roma - Fiorentina 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Wissel Fiorentina Wissel P. NDiaye voor A. Mutu Fiorentina
45' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Vieri Fiorentina
54' Doelpunt Roma Doelpunt Cicinho Roma
62' Wissel Roma Wissel S. Perrotta voor Taddei Roma
67' Wissel Roma Wissel M. Cassetti voor M. Vucinic Roma
68' Wissel Fiorentina Wissel D. Cacia voor R. Montolivo Fiorentina
79' Wissel Roma Wissel D. Pizarro voor L. Giuly Roma
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor S. Perrotta Roma
93' Rode kaart Roma Rode kaart voor Cicinho Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Fiorentina
Opstellingen Roma - Fiorentina

Voorbeschouwing Roma - Fiorentina

Roma en Fiorentina treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 26 september 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Fiorentina slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.