Nabeschouwing Roma - Lazio (3-2) || Serie A 2007/2008

Woensdag 31 oktober 2007 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Roma het woensdag 31 oktober 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Roma - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Lazio (3-2)

Het Serie A duel tussen Roma en Lazio is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Rocchi. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Roma dat via M. Vucinic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Mancini dacht na 41 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Roma via S. Perrotta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Lazio via C. Ledesma de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Lazio
3
2
LIVE Roma - Lazio 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Lazio Doelpunt T. Rocchi Lazio
18' Doelpunt Roma Doelpunt M. Vucinic Roma
19' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Vucinic Roma
41' Doelpunt Roma Doelpunt Mancini Roma
45' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Cassetti Roma
46' Wissel Lazio Wissel M. Meghni voor C. Manfredini Lazio
56' Doelpunt Roma Doelpunt S. Perrotta Roma
61' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
68' Wissel Lazio Wissel F. Firmani voor G. Mudingayi Lazio
70' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Ledesma Lazio
75' Wissel Roma Wissel L. Giuly voor Mancini Roma
84' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. Pizarro Roma
84' Wissel Lazio Wissel S. Makinwa voor G. Stendardo Lazio
87' Wissel Roma Wissel M. Brighi voor D. Pizarro Roma
88' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Mutarelli Lazio
90' Wissel Roma Wissel Cicinho voor M. Vucinic Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Lazio
Opstellingen Roma - Lazio

Voorbeschouwing Roma - Lazio

Roma en Lazio treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Lazio in de Serie A vond plaats op 29 april 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roma als Lazio wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.