Nabeschouwing Roma - Napoli (4-4) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 20 oktober 2007 - 18:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Roma het zaterdag 20 oktober 2007 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Roma - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Napoli (4-4)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Roma en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

In de 2e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Lavezzi. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Roma dat via F. Totti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Perrotta dacht na 41 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Napoli via M. Hamsík, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist Roma via D. De Rossi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut scoorde W. Gargano namens Napoli. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 79e minuut leek D. Pizarro te scoren voor Roma, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 83e minuut leek M. Zalayeta te scoren voor Napoli, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Napoli
4
4
LIVE Roma - Napoli 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Lavezzi Napoli
29' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Lavezzi Napoli
30' Penalty Roma Penalty F. Totti Roma
41' Doelpunt Roma Doelpunt S. Perrotta Roma
46' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsík Napoli
51' Doelpunt Roma Doelpunt D. De Rossi Roma
53' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Ferrari Roma
57' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Cupi Napoli
59' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Hamsík Napoli
59' Wissel Roma Wissel M. Cassetti voor Cicinho Roma
61' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
63' Doelpunt Napoli Doelpunt W. Gargano Napoli
64' Wissel Roma Wissel M. Vucinic voor Mancini Roma
79' Doelpunt Roma Doelpunt D. Pizarro Roma
79' Wissel Napoli Wissel M. Contini voor A. Cupi Napoli
82' Wissel Napoli Wissel E. Calaiò voor M. Savini Napoli
83' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Zalayeta Napoli
85' Wissel Napoli Wissel M. Bogliacino voor E. Lavezzi Napoli
90' Wissel Roma Wissel C. Panucci voor L. Giuly Roma