Nabeschouwing Roma - Torino (4-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 27 april 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Roma het zondag 27 april 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino.

Via de Roma - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Torino (4-1)

Het Serie A duel tussen Roma en Torino is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Pizarro. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Roma dat via M. Vucinic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Mancini dacht na 26 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 32e minuut scoorde Roma via Mancini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 50 minuten spelen wist Torino via N. Ventola de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 61 minuten kon P. Dellafiore van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Torino het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 76e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het Juan van Roma die voortijdig moest vertrekken.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Torino
4
1
LIVE Roma - Torino 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Torino Gele kaart voor P. Dellafiore Torino
18' Doelpunt Roma Doelpunt D. Pizarro Roma
20' Doelpunt Roma Doelpunt M. Vucinic Roma
22' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. Pizarro Roma
22' Gele kaart Torino Gele kaart voor R. Stellone Torino
26' Doelpunt Roma Doelpunt Mancini Roma
32' Doelpunt Roma Doelpunt Mancini Roma
44' Wissel Torino Wissel D. Di Michele voor A. Diana Torino
46' Wissel Torino Wissel N. Ventola voor A. Rosina Torino
50' Doelpunt Torino Doelpunt N. Ventola Torino
61' Tweede gele kaart Torino Tweede gele kaart voor P. Dellafiore Torino
65' Wissel Roma Wissel M. Brighi voor D. Pizarro Roma
67' Wissel Torino Wissel Á. Recoba voor V. Grella Torino
73' Wissel Roma Wissel L. Giuly voor Mancini Roma
76' Rode kaart Roma Rode kaart voor Juan Roma
77' Wissel Roma Wissel M. Cassetti voor Taddei Roma
88' Gele kaart Torino Gele kaart voor N. Ventola Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Torino
Opstellingen Roma - Torino

Voorbeschouwing Roma - Torino

Roma en Torino treffen elkaar in de 35e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Torino in de Serie A vond plaats op 16 december 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roma als Torino wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.