Nabeschouwing Roma - Udinese (2-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 2 december 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Roma het zondag 2 december 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese.

Via de Roma - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Udinese (2-1)

Het Serie A duel tussen Roma en Udinese is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 10e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Juan. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het Udinese dat via F. Quagliarella dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Taddei dacht na 26 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 78e minuut werd G. Pinzi van Udinese met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Udinese het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 80e minuut werd A. Dossena van Udinese met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Udinese met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Udinese
2
1
LIVE Roma - Udinese 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Roma Doelpunt Juan Roma
11' Doelpunt Udinese Doelpunt F. Quagliarella Udinese
24' Gele kaart Udinese Gele kaart voor G. DAgostino Udinese
26' Doelpunt Roma Doelpunt Taddei Roma
41' Wissel Roma Wissel C. Panucci voor M. Cassetti Roma
43' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
46' Wissel Udinese Wissel G. Mesto voor T. Zapotocny Udinese
47' Gele kaart Roma Gele kaart voor Taddei Roma
63' Wissel Udinese Wissel G. Pinzi voor G. DAgostino Udinese
65' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Tonetto Roma
69' Wissel Roma Wissel Cicinho voor Taddei Roma
71' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Pepe Udinese
73' Wissel Udinese Wissel A. Floro Flores voor S. Pepe Udinese
78' Rode kaart Udinese Rode kaart voor G. Pinzi Udinese
80' Rode kaart Udinese Rode kaart voor A. Dossena Udinese
85' Wissel Roma Wissel M. Brighi voor Mancini Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Udinese
Opstellingen Roma - Udinese

Voorbeschouwing Roma - Udinese

Roma en Udinese treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Udinese in de Serie A vond plaats op 11 maart 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.