Nabeschouwing Sampdoria - Cagliari (1-1) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 22 maart 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Sampdoria het zaterdag 22 maart 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari.

Via de Sampdoria - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Cagliari (1-1)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Sampdoria en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 41e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Foggia. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Sampdoria dat via D. Franceschini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Cagliari
1
1
LIVE Sampdoria - Cagliari 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisano Cagliari
31' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor S. Volpi Sampdoria
41' Doelpunt Cagliari Doelpunt P. Foggia Cagliari
46' Wissel Sampdoria Wissel C. Bellucci voor E. Bonazzoli Sampdoria
48' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor P. Sammarco Sampdoria
52' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Conti Cagliari
58' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Acquafresca Cagliari
64' Wissel Cagliari Wissel J. Larrivey voor R. Acquafresca Cagliari
66' Wissel Sampdoria Wissel I. Kalu voor P. Sammarco Sampdoria
70' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Pieri Sampdoria
71' Wissel Cagliari Wissel M. Ferri voor A. Agostini Cagliari
73' Wissel Sampdoria Wissel R. Ziegler voor M. Pieri Sampdoria
73' Wissel Cagliari Wissel A. Cossu voor P. Foggia Cagliari
81' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor J. Larrivey Cagliari
82' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Cossu Cagliari
91' Doelpunt Sampdoria Doelpunt D. Franceschini Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Cagliari
Opstellingen Sampdoria - Cagliari

Voorbeschouwing Sampdoria - Cagliari

Sampdoria en Cagliari treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Cagliari in de Serie A vond plaats op 4 november 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sampdoria. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.