Nabeschouwing Udinese - Genoa (3-5) || Serie A 2007/2008

Zondag 24 februari 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Udinese het zondag 24 februari 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa.

Via de Udinese - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Genoa (3-5)

Het Serie A duel tussen Udinese en Genoa is geëindigd in een 3-5 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van J. de León. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Udinese dat via A. Di Natale dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Di Natale dacht na 39 minuten te scoren voor Udinese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde Genoa via G. Sculli, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 54 minuten spelen wist Genoa via M. Borriello de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 72e minuut scoorde A. Floro Flores namens Udinese. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 78e minuut leek M. Borriello te scoren voor Genoa, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 85e minuut leek M. Borriello te scoren voor Genoa, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Genoa
3
5
LIVE Udinese - Genoa 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
7' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Paro Genoa
9' Doelpunt Genoa Doelpunt J. de León Genoa
11' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Zapotocny Udinese
28' Penalty Udinese Penalty A. Di Natale Udinese
39' Penalty Udinese Penalty A. Di Natale Udinese
40' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Bovo Genoa
43' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Sculli Genoa
46' Wissel Udinese Wissel A. Coda voor Felipe Udinese
54' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Borriello Genoa
63' Wissel Udinese Wissel G. Pinzi voor T. Zapotocny Udinese
65' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Rubinho Genoa
72' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Floro Flores Udinese
74' Wissel Genoa Wissel M. Di Vaio voor G. Sculli Genoa
78' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Borriello Genoa
83' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Di Vaio Genoa
84' Wissel Genoa Wissel A. Lucarelli voor J. de León Genoa
85' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Borriello Genoa
91' Wissel Udinese Wissel R. Colombo voor D. Ferronetti Udinese
90' Wissel Genoa Wissel I. Juric voor Fabiano Lima Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Genoa
Opstellingen Udinese - Genoa

Voorbeschouwing Udinese - Genoa

Udinese en Genoa treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Genoa in de Serie A vond plaats op 26 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Udinese. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.