Nabeschouwing Udinese - Lazio (2-2) || Serie A 2007/2008

Zaterdag 15 maart 2008 - 18:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Udinese het zaterdag 15 maart 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Udinese - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Lazio (2-2)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Udinese en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 11e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Rocchi. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Udinese dat via D. Ferronetti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Ledesma dacht na 79 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Udinese via A. Di Natale, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Lazio
2
2
LIVE Udinese - Lazio 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Lazio Doelpunt T. Rocchi Lazio
25' Gele kaart Lazio Gele kaart voor R. Bianchi Lazio
26' Gele kaart Udinese Gele kaart voor D. Ferronetti Udinese
30' Wissel Udinese Wissel M. Isla voor G. DAgostino Udinese
48' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Felipe Udinese
53' Wissel Lazio Wissel F. Vignaroli voor M. Meghni Lazio
55' Doelpunt Udinese Doelpunt D. Ferronetti Udinese
62' Wissel Lazio Wissel O. Dabo voor G. Mudingayi Lazio
69' Wissel Udinese Wissel G. Mesto voor D. Ferronetti Udinese
77' Wissel Lazio Wissel A. Kolarov voor S. Radu Lazio
79' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Ledesma Lazio
83' Wissel Udinese Wissel A. Floro Flores voor T. Zapotocny Udinese
85' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Di Natale Udinese
94' Gele kaart Udinese Gele kaart voor A. Di Natale Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Lazio
Opstellingen Udinese - Lazio

Voorbeschouwing Udinese - Lazio

Udinese en Lazio treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Lazio in de Serie A vond plaats op 28 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Udinese als Lazio wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.