Nabeschouwing Udinese - Roma (1-3) || Serie A 2007/2008

Zondag 13 april 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Udinese het zondag 13 april 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Udinese - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Roma (1-3)

Het Serie A duel tussen Udinese en Roma is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 51e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Di Natale. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Roma dat via M. Vucinic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Taddei dacht na 69 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Roma via L. Giuly, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Roma
1
3
LIVE Udinese - Roma 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Udinese Gele kaart voor A. Dossena Udinese
44' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Pepe Udinese
51' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Di Natale Udinese
53' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Totti Roma
62' Wissel Roma Wissel L. Giuly voor S. Perrotta Roma
63' Doelpunt Roma Doelpunt M. Vucinic Roma
69' Doelpunt Roma Doelpunt Taddei Roma
76' Wissel Udinese Wissel A. Floro Flores voor A. Dossena Udinese
76' Wissel Roma Wissel M. Brighi voor F. Totti Roma
79' Wissel Udinese Wissel C. Zapata voor D. Ferronetti Udinese
83' Wissel Udinese Wissel G. Pinzi voor G. DAgostino Udinese
87' Gele kaart Roma Gele kaart voor Taddei Roma
90' Doelpunt Roma Doelpunt L. Giuly Roma
91' Wissel Roma Wissel Antunes voor M. Vucinic Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Roma
Opstellingen Udinese - Roma

Voorbeschouwing Udinese - Roma

Udinese en Roma treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Roma in de Serie A vond plaats op 2 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 4 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Udinese. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.