Nabeschouwing Besiktas - Alanyaspor (2-1) || Super Lig

Maandag 13 mei 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig neemt Besiktas het maandag 13 mei 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Alanyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 2-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Ljajić, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van C. Erkin zorgde ervoor dat Alanyaspor op 1-1 kwam te staan in de 44e minuut. In de 54e minuut zette Ricardo Quaresma zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Besiktas dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Alanyaspor
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
126
92
Gevaarlijke aanvallen
65
60
Passes
490
350
Overtredingen
17
20
Buitenspel
2
5
Corners
2
5
Wissels
3
2
LIVE Besiktas - Alanyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Ljajić Beşiktaş 1-0
44' Eigen doelpunt Alanyaspor Eigen doelpunt C. Erkin Alanyaspor 1-1
50' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Toköz Beşiktaş
54' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Ricardo Quaresma met assist van A. Ljajić Beşiktaş 2-1
64' Wissel Alanyaspor Wissel L. Villafáñez voor J. Fernándes Alanyaspor
68' Wissel Beşiktaş Wissel S. Kagawa voor G. Yalçın Beşiktaş
79' Wissel Alanyaspor Wissel H. Ayaroğlu voor E. Karaca Alanyaspor
81' Wissel Beşiktaş Wissel J. Lens voor D. Toköz Beşiktaş
88' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor A. Ljajić Beşiktaş
90' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Uysal Beşiktaş
91' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. NSakala Alanyaspor
Opstellingen Besiktas - Alanyaspor
De opstellingen van Besiktas en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Şenol Güneş
Formatie 4-1-4-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Voorbeschouwing Besiktas - Alanyaspor

Besiktas en Alanyaspor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Alanyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 0
Winst Alanyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Besiktas - Alanyaspor Opstelling Besiktas Opstelling Alanyaspor Live Besiktas - Alanyaspor Live Besiktas - Alanyaspor kijken Besiktas - Alanyaspor kijken Live Besiktas - Alanyaspor stream Besiktas - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Alanyaspor Uitslag Besiktas - Alanyaspor Statistieken Besiktas - Alanyaspor Super Lig 2018/2019 Besiktas - Alanyaspor wedden Besiktas - Alanyaspor gokken Besiktas - Alanyaspor Unibet