Nabeschouwing Göztepe - Ankaragücü (2-1) || Super Lig

Zondag 26 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Göztepe het zondag 26 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Ankaragücü (2-1)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 2-1 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Öztürk, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Ankaragücü kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Pazdan, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Göztepe vervolgens op 2-1. Het was D. Kadah die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Göztepe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Göztepe - Ankaragücü
Goals
2
1
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
78
104
Gevaarlijke aanvallen
66
61
Passes
208
412
Overtredingen
8
23
Buitenspel
2
2
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Göztepe - Ankaragücü 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Öztürk met assist van S. Gürler Göztepe 1-0
46' Wissel Ankaragücü Wissel Z. Sadaev voor E. Scarione Ankaragücü
70' Wissel Göztepe Wissel C. Borges voor C. Jerome Göztepe
72' Wissel Ankaragücü Wissel M. Sak voor İ. Parlak Ankaragücü
74' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt M. Pazdan met assist van H. Canteros Ankaragücü 1-1
79' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor A. Kubalas Ankaragücü
83' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor C. Karayel Ankaragücü
84' Penalty Göztepe Penalty D. Kadah Göztepe 2-1
87' Wissel Göztepe Wissel Wallace voor S. Gürler Göztepe
90' Wissel Ankaragücü Wissel S. Ağçay voor C. Karayel Ankaragücü
93' Wissel Göztepe Wissel L. Agbenyenu voor H. Akbunar Göztepe
Opstellingen Göztepe - Ankaragücü
De opstellingen van Göztepe en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Mustafa Kaplan
Wissels Ankaragücü
# Speler Pos.
1 Altay Bayındır K
99 Furkan Bekleviç K
98 Kaan Uykur V
4 Mehmet Sak V
3 Sedat Ağçay M
43 Mahmut Altınkaya M
74 Mert Aydeniz M
89 Ender Aygören M
95 Zaur Sadaev A
Voorbeschouwing Göztepe - Ankaragücü

Göztepe en Ankaragücü treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Göztepe en Ankaragücü elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Göztepe 0
Winst Ankaragücü 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 15e positie staat, terwijl we Ankaragücü terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Göztepe - Ankaragücü Opstelling Göztepe Opstelling Ankaragücü Live Göztepe - Ankaragücü Live Göztepe - Ankaragücü kijken Göztepe - Ankaragücü kijken Live Göztepe - Ankaragücü stream Göztepe - Ankaragücü Fox Sports Nabeschouwing Göztepe - Ankaragücü Uitslag Göztepe - Ankaragücü Statistieken Göztepe - Ankaragücü Super Lig 2018/2019 Göztepe - Ankaragücü wedden Göztepe - Ankaragücü gokken Göztepe - Ankaragücü Unibet