Nabeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor (3-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 26 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Fenerbahçe het zondag 26 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Zajc, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Antalyaspor kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Erdinç, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette E. Elmas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat V. Moses de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Antalyaspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Zajc met assist van M. Isla Fenerbahçe 1-0
29' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Sinik Antalyaspor
33' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Erdinç met assist van Amilton Antalyaspor 1-1
46' Wissel Fenerbahçe Wissel İ. Köybaşı voor H. Kaldırım Fenerbahçe
50' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Jaílson Fenerbahçe
52' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Diego Ângelo Antalyaspor
59' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Amilton Antalyaspor
68' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Topal voor M. Zajc Fenerbahçe
69' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Elmas met assist van N. Dirar Fenerbahçe 2-1
74' Wissel Antalyaspor Wissel H. Özmert voor B. Öztürk Antalyaspor
75' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor M. Erdinç Antalyaspor
80' Wissel Antalyaspor Wissel S. Doukara voor Amilton Antalyaspor
83' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Güçtekin voor N. Dirar Fenerbahçe
91' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Moses Fenerbahçe 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Antalyaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Antalyaspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor

Fenerbahçe en Antalyaspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 24 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fenerbahçe 13
Winst Antalyaspor 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 9e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 6e plaats.