Nabeschouwing Denizlispor - Gençlerbirliği (1-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 14 maart 2020 - 12:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Denizlispor het zaterdag 14 maart 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği. De wedstrijd wordt gespeeld in Denizli Atatürk Stadyumu in Denizli.

Via de Denizlispor - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Gençlerbirliği (1-0)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Gençlerbirliği is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-0 overwinning voor Denizlispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door H. Rodallega, waarmee Denizlispor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Denizlispor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Denizlispor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Denizlispor - Gençlerbirliği 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Gençlerbirliği teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Onazi Denizlispor
54' Doelpunt Denizlispor Doelpunt H. Rodallega met assist van O. Onazi Denizlispor 1-0
58' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor Baiano Fabricio Gençlerbirliği
76' Wissel Denizlispor Wissel O. Cek voor M. Barrow Denizlispor
76' Wissel Gençlerbirliği Wissel R. Berisbek voor B. A. Ozdemir Gençlerbirliği
76' Wissel Gençlerbirliği Wissel I. Karakas voor M. Seuntjens Gençlerbirliği
82' Wissel Denizlispor Wissel T. Lopes voor R. Niyaz Denizlispor
83' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Oguz Gençlerbirliği
85' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Altiparmak voor Baiano Fabricio Gençlerbirliği
90' Wissel Denizlispor Wissel M. Ozkal voor O. Onazi Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Gençlerbirliği
Opstellingen Denizlispor - Gençlerbirliği
De opstellingen van Denizlispor en Gençlerbirliği zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denizlispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gençlerbirliği zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bülent Uygun
Voorbeschouwing Denizlispor - Gençlerbirliği

Denizlispor en Gençlerbirliği treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Gençlerbirliği in de Super Lig vond plaats op 27 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Denizlispor. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Denizlispor favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Gençlerbirliği slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Denizlispor 5
Winst Gençlerbirliği 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Denizlispor op een 10e positie staat, terwijl we Gençlerbirliği terugvinden op de 11e plaats.