Nabeschouwing Kasımpaşa - Besiktas (2-3) || Super Lig 2019/2020

Zondag 8 december 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Kasımpaşa het zondag 8 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Besiktas (2-3)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 2-3 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Hafez in de 15e minuut, waardoor Kasımpaşa met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 24 minuten was het M. Pektemek die Kasımpaşa op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Beşiktaş in de 39e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van C. Erkin.

In de 56e minuut was het Kasımpaşa dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van B. Koita. Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat U. Nayir de 2-2 maakte namens Beşiktaş. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Beşiktaş dat via U. Nayir nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 94e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arda Kardeşler bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Kasımpaşa - Besiktas 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Rode kaart Kasımpaşa Rode kaart voor K. Hafez Kasımpaşa
24' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Pektemek Kasımpaşa 1-0
32' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor B. Koita Kasımpaşa
33' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Hutchinson Beşiktaş
39' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Erkin met assist van G. Gonul Beşiktaş 1-1
49' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor B. Yilmaz Beşiktaş
56' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt B. Koita met assist van H. Hajradinovic Kasımpaşa 2-1
58' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Elneny Beşiktaş
60' Wissel Beşiktaş Wissel U. Nayir voor A. Diaby Beşiktaş
67' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor E. Roco Beşiktaş
71' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt U. Nayir met assist van G. Gonul Beşiktaş 2-2
72' Wissel Beşiktaş Wissel J. Lens voor P. Rebocho Beşiktaş
76' Wissel Kasımpaşa Wissel I. Depe voor M. Pektemek Kasımpaşa
76' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor I. Depe Kasımpaşa
84' Wissel Beşiktaş Wissel G. Yalcin voor M. Elneny Beşiktaş
88' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Khalili voor R. Quaresma Kasımpaşa
91' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Gonul Beşiktaş
94' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt U. Nayir met assist van J. Lens Beşiktaş 2-3
95' Wissel Kasımpaşa Wissel U. Yazgili voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
96' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Ben Yousseff Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Besiktas
Opstellingen Kasımpaşa - Besiktas
De opstellingen van Kasımpaşa en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Tayfur Havutçu
Coach Abdullah Mucip Avcı
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Besiktas

Kasımpaşa en Besiktas treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 24 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 12 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Kasımpaşa. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 4
Winst Besiktas 12
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 15e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 4e plaats.