Nabeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor (3-0) || Super Lig

Zaterdag 21 september 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig neemt Kasımpaşa het zaterdag 21 september 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadium in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Koray Gençerler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door M. Pektemek, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. Kasımpaşa vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Thiam op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Kasımpaşa, waarmee M. Thiam zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Koray Gençerler, waardoor Kasımpaşa dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Antalyaspor
Goals
3
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
114
111
Gevaarlijke aanvallen
69
61
Passes
443
451
Overtredingen
19
17
Buitenspel
1
2
Corners
4
10
Wissels
3
3
LIVE Kasımpaşa - Antalyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Pavelka voor R. Quaresma Kasımpaşa
28' Wissel Kasımpaşa Wissel J. Fernandes voor S. Popov Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Pektemek voor V. Sari Kasımpaşa
46' Wissel Antalyaspor Wissel Amilton voor P. Mukairu Antalyaspor
53' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Pektemek met assist van M. Thiam Kasımpaşa 1-0
55' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor B. Ozturk Antalyaspor
56' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor S. Ozkan Antalyaspor
60' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Thiam met assist van I. Depe Kasımpaşa 2-0
64' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor N. Sangare Antalyaspor
70' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ozmert voor U. Akyol Antalyaspor
71' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Thiam Kasımpaşa
80' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Thiam met assist van A. Khalili Kasımpaşa 3-0
87' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
91' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Kara Kasımpaşa
Opstellingen Kasımpaşa - Antalyaspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Kemal Özdeş
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor

Kasımpaşa en Antalyaspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Koray Gençerler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kasımpaşa en Antalyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 0
Winst Antalyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 18e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kasımpaşa - Antalyaspor Opstelling Kasımpaşa Opstelling Antalyaspor Live Kasımpaşa - Antalyaspor Live Kasımpaşa - Antalyaspor kijken Kasımpaşa - Antalyaspor kijken Live Kasımpaşa - Antalyaspor stream Kasımpaşa - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor Uitslag Kasımpaşa - Antalyaspor Statistieken Kasımpaşa - Antalyaspor Super Lig 2019/2020 Kasımpaşa - Antalyaspor wedden Kasımpaşa - Antalyaspor gokken Kasımpaşa - Antalyaspor Unibet