Nabeschouwing Kayserispor - Ankaragücü (1-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 12:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Kayserispor het zaterdag 25 januari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Ankaragücü (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Kayserispor en Ankaragücü geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. B. Mensah maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kayserispor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 48e minuut kreeg C. Karayel van Ankaragücü voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ankaragücü de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Kubalas namens Ankaragücü in de 68e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Kayserispor - Ankaragücü 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor C. Karayel Ankaragücü
23' Penalty Kayserispor Penalty B. Mensah Kayserispor 1-0
28' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor T. Pinto Ankaragücü
29' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor S. Agcay Ankaragücü
33' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor H. Canteros Ankaragücü
45' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor E. Demir Kayserispor
48' Tweede gele kaart Ankaragücü Tweede gele kaart voor C. Karayel Ankaragücü
54' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Mensah Kayserispor
56' Wissel Ankaragücü Wissel A. Kubalas voor M. Pazdan Ankaragücü
60' Wissel Kayserispor Wissel A. Aktas voor E. Demir Kayserispor
61' Wissel Ankaragücü Wissel W. Moke voor H. Canteros Ankaragücü
68' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Campanharo Kayserispor
68' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt A. Kubalas met assist van T. Pinto Ankaragücü 1-1
74' Wissel Kayserispor Wissel E. C. Sahin voor M. Situm Kayserispor
76' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Pedro Henrique Kayserispor
78' Wissel Kayserispor Wissel A. Kravets voor Pedro Henrique Kayserispor
87' Wissel Ankaragücü Wissel E. O. Scarione voor I. Parlak Ankaragücü
90' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor A. Kubalas Ankaragücü
93' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Rienstra Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Ankaragücü
Opstellingen Kayserispor - Ankaragücü
De opstellingen van Kayserispor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.