Nabeschouwing Sivasspor - Antalyaspor (2-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Sivasspor het zaterdag 26 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Antalyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door E. Kilinc, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Sivasspor vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Yatabare op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Antalyaspor vervolgens op 2-1. Het was S. Ozkan die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alper Ulusoy, waardoor Sivasspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sivasspor - Antalyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sivasspor Wissel A. Djerlek voor A. Traore Sivasspor
51' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Kilinc met assist van Fernando Sivasspor 1-0
56' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
61' Wissel Antalyaspor Wissel G. Blanco voor D. Sinik Antalyaspor
64' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Ozmert Antalyaspor
66' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor Fernando Sivasspor
70' Wissel Antalyaspor Wissel S. Ozkan voor H. Ozmert Antalyaspor
73' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Arslan Sivasspor
77' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van E. Kilinc Sivasspor 2-0
80' Wissel Antalyaspor Wissel D. Gelson voor A. Chahechouhe Antalyaspor
84' Penalty Antalyaspor Penalty S. Ozkan Antalyaspor 2-1
88' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor E. Kilinc Sivasspor
95' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yandas Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Antalyaspor
Opstellingen Sivasspor - Antalyaspor
De opstellingen van Sivasspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Antalyaspor

Sivasspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 23 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 8
Winst Antalyaspor 7
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 7e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 11e plaats.