Nabeschouwing Alanyaspor - Gençlerbirliği (0-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 11:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Alanyaspor het zondag 16 februari 2020 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Gençlerbirliği (0-1)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Gençlerbirliği is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door B. Stancu, waarmee Gençlerbirliği met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gençlerbirliği uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Alanyaspor - Gençlerbirliği 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Gençlerbirliği teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Gençlerbirliği Wissel G. Sio voor S. Yilmaz Gençlerbirliği
39' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor D. Candeias Gençlerbirliği
46' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Gulselam Alanyaspor
55' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor K. Kanak Alanyaspor
65' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. A. Ozdemir voor Y. Pehlivan Gençlerbirliği
67' Wissel Alanyaspor Wissel Djalma voor J. Fernandes Alanyaspor
75' Wissel Alanyaspor Wissel E. Altintas voor E. Karaca Alanyaspor
76' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van G. Sio Gençlerbirliği 0-1
77' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Welinton Alanyaspor
80' Wissel Alanyaspor Wissel M. Pektemek voor M. Cagiran Alanyaspor
92' Wissel Gençlerbirliği Wissel A. Oguz voor H. Pehlivan Gençlerbirliği
94' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor K. Nordfeldt Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Gençlerbirliği
Opstellingen Alanyaspor - Gençlerbirliği
De opstellingen van Alanyaspor en Gençlerbirliği zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gençlerbirliği zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Gençlerbirliği

Alanyaspor en Gençlerbirliği treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Gençlerbirliği in de Super Lig vond plaats op 22 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Alanyaspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Gençlerbirliği slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 3
Winst Gençlerbirliği 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 4e positie staat, terwijl we Gençlerbirliği terugvinden op de 13e plaats.